Α.Ο. ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ

Βασικές οδηγίες

 1. Να τρώμε 3-4 ώρες πριν την άθληση και 30 λεπτά μετά την άθληση. Να αποφεύγονται τα γαλακτοκομικά τουλάχιστον 2 ώρες πριν την προπόνηση γιατί είναι δύσπεπτα.
 2. Μπορούμε να κάνουμε χρήση και των δύο αποδυτηρίων, δεξιά και αριστερά της κεντρικής εισόδου, όπως εισερχόμαστε. Απαγορεύεται άλλη είσοδος στο κολυμβητήριο, πλην της κεντρικής.
 3. Να κάνουμε ντουζ πριν το μάθημα, για λόγους υγιεινής & οποτεδήποτε πηγαίνουμε τουαλέτα. Φροντίζουμε οι αθλητές να πάνε στην τουαλέτα πριν το μάθημα και προσέχουμε αν χρειαστεί κατά τη διάρκεια του μαθήματος, να συνοδεύουν οι γονείς τα μικρά παιδιά σε αυτήν.
 4. Δεν εισέρχεται εντός του νερού όποιος αθλητής έχει κάποια ανοιχτή πληγή ή τραύμα. Αν υπάρχει κάποιος τραυματισμός, αλλεργία ή ιατρικό συμβάν δηλώνεται στη γραμματεία του Ομίλου ή στους προπονητές πριν το μάθημα.
 5. Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος εντός του κολυμβητηρίου για τους γονείς. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε προπονητές, αθλητές και έχοντες ειδική άδεια με παντόφλες.
 6. Όποιος γονέας επιθυμεί μπορεί να απευθυνθεί για ενημέρωση στους προπονητές στις ώρες γραφείου και όχι κατά τη διάρκεια του μαθήματος.
 7. Δεν τρέχουμε μέσα στο κολυμβητήριο, πάντα περπατάμε. Δεν σπρώχνουμε, δεν φωνάζουμε ασκόπως και γενικώς η συμπεριφορά μας είναι κόσμια. Όλοι οι αθλούμενοι απαγορεύεται να φοράνε τιμαλφή (βραχιόλια, κοσμήματα κ.τ.λ.).
 8. Απαγορεύεται να αφήνουμε αφύλαχτα προσωπικά αντικείμενα κατά τη διάρκεια της προπόνησης, καθώς και μετά το τέλος της προπόνησης στα ντουλαπάκια του κολυμβητηρίου. Αν δεν έχουμε κλειδαριά αφήνουμε τα πράγματά μας εντός του κολυμβητηρίου.
 9. Οι γονείς ενημερώνονται για εκπαιδευτικά θέματα ηλεκτρονικά από τον ιστότοπο του Ομίλου μας και από επίσημες ανακοινώσεις μας στο πεδίο–> Δραστηριότητες (όπως π.χ. για αργίες, απεργίες). Συμμορφωνόμαστε με τον κανονισμό GDPR 2016/679 (General Data Protection Regulation), της Ε.Ε. για τα προσωπικά δεδομένα.
 10. Σκουφάκι με το σήμα του ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ, γυαλάκια, μπανιερό, μπουρνούζι & παντόφλες είναι τα βασικά εξαρτήματα για την κολύμβηση.
 11. Υπακούμε σε εντολές των προπονητών μας και μελών του Δ.Σ. του Ομίλου μας. Όλα τα μέλη μας είναι πρότυπα καλής συμπεριφοράς και σύμφωνα με τις αρχές της ευγενούς άμιλλας και τις βασικές αρχές του φίλαθλου πνεύματος.
 12. Υποχρεωτική είναι η ηλεκτρονική καταχώρηση των κολυμβητών, καθώς και η ανανέωση των ιατρικών βεβαιώσεων ετησίως.Όσοι αθλητές συμμετέχουν σε αγωνιστικές δραστηριότητες είναι ενδεδυμένοι με τον εξοπλισμό και τα χρώματα του Ομίλου μας και εξετάζονται σε καρδιολόγο ετήσια.